Announcement

Collapse
No announcement yet.

Another New Website?

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Originally posted by Iskandar View Post
    Looks a hellova lot better than the last mess. Though I don't see a "new posts" link anywhere. Do you really expect us to manually scan every forum for new posts to reply to, instead of simply having a link to new posts?
    Thanks for the compliment! I managed to shrink everything to do make this far more simple and easier to access. There's not a whole lot of sifting through forums that needs to be done. All new posts get highlighted green when they have new replied. Same goes for when you're on the main forum page. You'll notice the little note pages aren't illuminated.

    Comment


    • #32
      Glad to see the improvements. I left the forum shortly after the last set of changes because all the error messages I was getting were just too frustrating. I'm hoping others also come back to the forum. There was a time when it was really busy with regular members, but that has really dwindled recently.

      Comment


      • #33
        Thank you so much, really happy to see the positive reception on the changes. It's going to be an ever working process of mine, but I too hope to get it back to the status it once held.

        Comment


        • #34
          I tried to reply to https://forums.fleshlight.com/forum/...ock-a-mountain

          An error message appeared:

          "Invalid node id specified."


          Maybe you can have a look at it. Thanks

          Comment


          • #35
            Sure, just going to toss around some test posts on other topics to see if it's only that one. Thanks for pointing this out to me though!

            Comment


            • #36
              Originally posted by FleshlightMarcos View Post
              Sure, just going to toss around some test posts on other topics to see if it's only that one. Thanks for pointing this out to me though!
              That's the error message I've been getting, on that thread, as well as "porn starts...best". Just saying!

              Comment


              • #37
                I believe it might have something to do with an update. Going to try and get the forums updated to the current version here in a bit. You may see a bit of downtime for a brief time while it's being done.
                I live here.

                Comment


                • #38
                  Originally posted by admin View Post
                  I believe it might have something to do with an update. Going to try and get the forums updated to the current version here in a bit. You may see a bit of downtime for a brief time while it's being done.
                  Any progress on this issue?

                  Comment


                  • #39
                    I tried to post here: https://forums.fleshlight.com/forum/...-or-riley-reid

                    Error message said: Empty Response

                    Comment


                    • #40
                      I get the same message. Not sure if our backend guy pushed the update yet. I can check our version here in a second.

                      Comment


                      • #41
                        Originally posted by FleshlightMarcos View Post
                        I get the same message. Not sure if our backend guy pushed up yet.
                        Gotta be careful how you word things with this crowd, it may get mixed up? LOL
                        Only joking, thanks for your help.

                        Comment


                        • #42
                          Originally posted by not4real View Post

                          Gotta be careful how you word things with this crowd, it may get mixed up? LOL
                          Only joking, thanks for your help.
                          Haha you bet!

                          Comment

                          Working...
                          X